Blog Archive

Sunday 7 April 2013

ESCROCHERIA LISTEI FIFO! by BBLUE (CARBON SOLUTIONS GLOBAL LTD)


COMUNICATUL BBLUE DIN DATA DE 18.03.2013


Dragi Proprietari Business bblue , 

Te caracterizează spiritul competiției? Îți place să fii învingător? Îți dorești să câștigi și să ai oportunitatea de a-ți îmbunătăți afacerea? Dacă da, acceptă noua noastră provocare, care începe pe 18 martie 2013, și pregătește-te de schimbări chiar acum!

Ce trebuie să faci? Simplu. Doar să-ți extinzi afacerea! În fiecare săptămână, generează cel puțin 3000 de BV personal. Dacă BV-ul tău este cel mai mare, în oricare dintre săptămâni, unitățile tale COU vor fi mutate pe prima poziție în lista FIFO din săptămâna respectivă, necontând unde te-ai plasat până atunci. De ce e bine pentru tine? Pentru că îți vom retrage unitățile COU, astfel încât să te poți bucura de beneficiile financiare ale competiției.

Câteva lucruri bine de știut:

  • dacă vei câștiga competiția, poziția ta (sau dacă ocupi mai multe, prima înscrisă dintre ele) va fi mutată la începutul listei FIFO;
  • în caz de egalitate, vom retrage COU-urile, proporțional cu  numărul de deținători de afacere bblue cu aceleași performanțe;
  • conform regulilor noastre, un maxim de 500 unități COU pot fi retrase de pe o poziție a oricărui deținător de afacere bblue, în orice săptămână (ceea ce înseamnă, prima sau cea mai înaltă poziție de pe listă, deținută de tine până la momentul câștigării competiției);



Haideți să analizăm comunicatul:


"Ce trebuie să faci? Simplu. Doar să-ți extinzi afacerea! În fiecare săptămână, generează cel puțin 3000 de BV personal. Dacă BV-ul tău este cel mai mare, în oricare dintre săptămâni, unitățile tale COU vor fi mutate pe prima poziție în lista FIFO din săptămâna respectivă, necontând unde te-ai plasat până atunci. De ce e bine pentru tine? Pentru că îți vom retrage unitățile COU, astfel încât să te poți bucura de beneficiile financiare ale competiției."

In primul rand  LISTA FIFO = FIRST IN, FIRST OUT = primul venit, primul servit (termenul de FIFO presupune din start că nu poti favoriza pe cineva) asta daca respecti regulile .
Ce sa intelegem acum, că noi toti, cei care am investit (pachet de investitor) și nu dezvoltăm rețeaua, rândul nostru nu va mai veni niciodată?
Conform anunțului tot timpul vor fi mutați primii in lista FIFO cei care fac partea de network și fac  înscrieri mai mari de 3000 de Euro. 

"De ce e bine pentru tine? Pentru că îți vom retrage unitățile COU, astfel încât să te poți bucura de beneficiile financiare ale competiției."

Mai mult de atât, se spune ca le vor retrage unitățile automat și că își vor primii banii, păi pe baza a ce retrage compania unitățile acestor persoane? Nu cumva această lista FIFO este mișcată în mod artificial? Nu cumva vor fi favorizate doar cateva persoane... respectiv cele care conduc escrocheria?

CONCLUZIA ESTE SIMPLĂ: Compania nu respectă nicio regulă, nici măcar propriile reguli!


8 comments:

Valentin said...

Pai da, binenteles ca se pune accentul pe partea de RETEA pentru a se aduce capital in firma .

Ei spun ca sunt transapreti, dar daca verificam ce a fost retras din lista FIFO si ce a fost retras pe MARKIT, observam ca totul este o minciuna.
Asa cum unguroaica aia ..Ria ne spune ca firma este din Londra si defapt acolo au o casuta postala.

anoceanofblue said...

La vremuri de Criza cand banii sunt putini apar tot felul de escroci care vor sa stoarca banii si de la cel mai sarac. Initial iti spune ca e o coada de asteptare ca sa-ti vanda firma certificatele pe care le-ai cumparat, apoi iti trimit un e-mail ca de fapt firma nu se ocupa cu vanzarea de certificate ci cu "servicii" in domeniul certificatelor de CO2. Just another bbust!

neculce_teo said...

ce escrocherie, macar aia de la botanoo au fost mai rafinati
astia vor sa faca bani repede... un fel de tun mai 'ferches'
cum sa modifici dom'le regulile dupa ce dai drumul la joc? allo, reveniti'va ca eu plec!

iolanda vintila said...

Ne-a promis Ria ca in 2 saptamani se va vinde toata lista FIFO....
numai minciuni !!!

Anonymous said...

cand a venit prapatitu ala de chinez,ungur pe 17 Februarie ne-a spus ca intr-o saptamana se vinde tot .
Suntem in 17 Aprilie si NIMIC !
Cat ne mai mintiti ?

Calinescu Iulian said...

Deci cei care racoleaza alte persoane vor fi primii in lista Fifo ... iar noi investitorii vom astepta mult si bine , asta daca nu cumva inchid astia casuta postala si dispar.

Gheorghe Oltean said...

Deci eu ca investitor voi astepta mult si bine nu ?
Am facut cerere sa-mi returneze banii iar din 5000 euro investiti vor sa-mi returneze doar 2500 euro.
Astia sunt niste infractori, le voi face plangere penala la poliitie.

Anonymous said...

Am intrat in aceasta afacere in luna IULIE 2012, cei din Ungaria au venit in Romania si ne-au spus ca daca investim in aceste certificate de carbon in 6 luni vom primii dublu banilor investiti.
ce trebuie sa fac sa imi recuperez banii ? le-am trimis email si nu imi raspund. Am contactat autoritatile! Vad ca sunt si alte persoane inselate cu aceasta afacere BBLUE.