Blog Archive

Monday 8 April 2013

PRAF IN OCHI DE 5000 DE EURO !


2013.04.05 COMUNICATUL BBLUE 


Dragi BBO,


Eforturile Carbon Solutions Global Ltd au dus la un progres major profesional. După terminarea negocierilor cu Fundația Gold Standard, un jucător deosebit de influent pe piața carbonului, suntem acum parteneri strategici.

Ca un prim pas în cooperarea noastră, CSG a fost adăugat ca partener pe site-ul oficial Gold Standard, pe care îl puteți accesa AICI. Vă puteți imagina ce înseamnă aceasta? Da, aveți dreptate… tocmai am făcut un pas major spre a ne face cunoscuți la scară largă către toată industria și către toți profesioniștii care operează în acest sistem.

De acum în colo oamenii din toată lumea pot afla de noi și prin intermediul site-ului Fundației Gold Standard!



 Cele mai bune urări,




Haideti sa vedem ce trebuie o companie sa faca pentru a fi partener al fundatiei GOLD STANDARD 



Dupa cum vedem scris la ei pe website in documenteul "Service partenership agreement" (http://www.cdmgoldstandard.org/wp-content/uploads/2011/10/GS_Service_Partner.pdf) nu trebuiesc depuse eforturi supraomenești cum ne comunica cei de la Carbon Solutions, trebuie doar platită suma de 5000 Euro/an.( asa cum scrie si in contract )

Dupa ce plătesti suma de 5000 euro, Cei de la Gold Standard iți dau dreptul să le folosești sigla si sa le apari pe website ca parteneri.

Cam despre asta este vorba in marele parteneriat! Mai pe scurt încă 5000 de Euro cheltuiți din banii membrilor pentru a arunca praf în ochi.


3 comments:

Anonymous said...

S-a cumparat doar "renume" cu 5000 euro. Altceva nu s-a facut, bblue ramane ce-a fost: un sistem de recrutare tipic piramidal. Apropos... pentru firmele importante care vor sa dea bine... nu e nevoie sa deveniti Carbon Neutral... puteti face mai mult: va puteti mandri ca sunteti direct parteneri Gold Standard...va costa doar 5000!

Adrian Voinea said...

Am fost acolo la adresa data de ei , acolo nu sunt decat casute postale . Astia va mint ca au birouri si experti angajati .

Valerian Moise said...

Oricum in Romania toata lumea a oprit inscrierile, dupa ce au anuntat ca in luna Februarie toata lista FIFO va fi vanduta iar asta nu s-a intamplat nici pana in ziua de azi in luna Mai !
O escrocherie care a fost demascata si in scurt timp singur va intra pe mana justitiei.