Blog Archive

Sunday 31 March 2013

ESCROCHERIEA bblue, AFACEREA CU CERTIFICATE DE CARBON - o schema piramidala!


Adevarul despre ESCROCHERIA bblue 

(CARBON SOLUTIONS GLOBAL LTD.)

Probabil ca sunteti curiosi sa aflati cine, si cu cata seriozitate se ocupa de banii dumneavoastra pe care i-ati investit in "OPORTUNITATEA bblue". Va propunem o documentare scurta, dar lamuritoare prin care sa verificati dvs., cu propriile mijloace, afirmatiile noastre.

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, VERIFICATI cu mijloacele voastre!
             
Cu siguranta ca va aduceti aminte, vi s-a spus inca de la inceput in prezentarile sustinute de staff-ul international al CSG, de existenta unui sediu al companiei in Londra, cu filiale in Ungaria, Slovacia, China, India, Turcia, Bangladesh si Romania. S-au mai spus multe alte lucruri care in timp s-au dovedit fara o acoperire reala. Mai mult decat atat, toate afirmatiile noastre pot fi probate dupa cum veti vedea, oferindu-va posibilitatea de a verifica dvs. personal lucrurile.




Haideti sa aflam impreuna care este ADEVARUL. 

I. Sediul firmei

CARBON SOLUTIONS GLOBAL din MAREA BRITANIE
Adresa: 
Carbon Solutions Global Ltd.
Dalton House, 60 Windsor Avenue
London UK, SW19 2RR
(adresa publica pe pagina companiei)

Se spune ca avem de-a face cu o companie din MAREA BRITANIE, iar daca ne uitam  pe website-ul companiei (http://www.carbonsolutions.cc/echipa-noastra) ni se prezinta ca activitatea acestei companii din Londra este condusa de Rani Virdee (un nume cu o anumita rezonanta in domeniul in care compania activeaza, la fel ca si tara in care este sediul acestei companii). Pentru a stabili adevarul am contactat o persoana din Londra pentru a verifica cele prezentate de companie. La fata locului, asa cum ne asteptam, am descoperit ca nu exista nici un sediu real, iar dupa verificari mai amanuntite s-a dovedit ca aceasta firma CARBON SOLUTIONS GLOBAL LTD este o firma fantoma care isi are sediul intr-o casuta postala, deci fara birouri, fara angajati. Cu siguranta, va este cunoscuta tuturor modalitatea de a crea o falsa legitimitate, prin care orice escrocherie incearca sa ascunda inexistenta sediului prin asocierea numelui companei cu tara de unde a pornit industria certificatelor de carbon si cu personele contactate doar pentru consultanta in acest domeniu.

Mai  jos regasiti link-ul unde puteti verifica informatia si veti afla de ce aleg ESCROCII sa isi faca astfel de firme paravan:

http://www.sfsgo.com/london-registered-office-address-service

Este vorba doar de servicii de "oferire a unei iluzii de firma internationala importanta, serioasa si reala...". Iata in continuare un extras de pe pagina celor care ofera astfel de servicii:


The address we provide is - Your company name,
Dalton House, 60 Windsor Avenue, London SW19 2RR

Adresa firmei CARBON SOLUTIONS GLOBAL este, firesc, tot
Dalton House, 60 Windsor Avenue ,London UK, SW19 2RR

Cateva texte traduse de pe aceasta pagina pentru cei care nu stiu limba engleza :

"Vreti sa dati impresia ca aveti o companie mai mare decât este în realitate? Prin folosirea adresei noastre ca SEDIU SOCIAL se va oferi impresia ca va desfasurati activitatea intr-o locatie importanta si ca activati in mai multe tari [....] "

CONCLUZIE: Sediul din Londra este doar un paravan!
 

II. Compania sustine ca are birouri si ca face vanzari si in Slovacia

Mergand pe website-ul oficial (http://www.bblue.cc/contact-us) am gasit adresa:
Carbon Solutions s. r. o. Špitálska 2905, Komárno 945 01

Verificand la registrul comertului din Slovacia (http://orsr.sk/vypis.asp?lan=en&ID=201333&SID=9&P=1) reiese ca firma CARBON SOLUTIONS GLOBAL din Slovacia este o firma mai veche (QSP Slovakia s. r. o.) condusa de cateva persoane de etnie maghiara, fara activitate semnificativa, redenumita in anul 2012, firma care nu are nici angajati si nici un birou (firma este doar de fatada, scopul acesteia fiind legat doar de domeniul fiscal).
(Verificati adresa cu google street view)

CONCLUZIE: Sediul din Slovacia este un alt paravan!

III. Staff-ul international bblue a mai prezentat anul trecut si existenta birourilor din India, Turcia si Bangladesh. In momentul de fata ele nu mai sunt amintite. Sa vedem care este explicatia.

India: https://www.facebook.com/pages/Bblue-India/539876582705126?fref=ts
Adresa biroului din India, impreuna cu poza cladirii in care ar trebui sa fie birourile companiei o regasim pe pagina de Facebook bblue india (in partea de jos a paginii).
Verificand la autoritatea similara registrului comertului din India compania "CARBON SOLUTIONS" NU APARE CA INREGISTRATA iar pe pagina de facebook  bblue India exista plangeri  impotriva companiei si a conducerii acesteia.

In Turcia si Bangladesh - nu exista nici compania inregistrata si nici birouri, iar partea de retea nu este deschisa.

Descoperind toate aceste minciuni apar urmatoarele intrebari:              
1. De ce ne este prezentata firma ca fiind o companie internationala de succes din MAREA BRITANIE cand de fapt ei au sediul intr-o cutie postala si nu exista nici un angajat in aceasta firma din Londra???
2. De ce conducerea "afacerii" CARBON SOLUTIONS GLOBAL LTD ne prezinta ca au birouri si personal calificat care isi desfasoara activitatea in multiple tari cand de fapt aceasta activitate nu exista? Care este scopul?

Sediul firmei in LONDRA si toate acele sucursale paravan sunt create pentru a nu se vedea ca este doar o schema PIRAMIDALA cu Certificate de Carbon  pornita si condusa din UNGARIA.

Dupa cum ati vazut, activitatea lor birocratica se desfasoara doar in Ungaria si partea de network se desfasoara in Romania, acestea fiind singurele doua tari in care activeaza "Compania Internationala Carbon Solutions".

Raspunsul intrebarilor se dovedeste simplu cand descoperim ce promoveaza ei de fapt.

Totul este doar o poveste frumoasa creata de oameni cu experienta in jocurile piramidale care urmeaza urmatorul curs:

Firma CARBON SOLUTIONS ne este prezentata grandios ca o firma de succes in domeniul energiei verzi, in domeniul tranzactionarii certificatelor de carbon, iar dupa prezentarea firmei ni se specifica faptul ca firma are o divizie de MLM (network marketing) numita BBLUE si investitii in certificate de carbon. In prezentarile companiei se vorbeste despre investirea in certificatele de carbon si despre cum poti castiga MILIOANE DE EURO daca racolezi alte persoane care sa investeasca in aceste certificatele de carbon.


Deci ne investim banii crezand ca achizitionam certificate de carbon, dar in realitate primim niste cupoane virtuale numite COU. Cautand pe www.bblue.cc gasim scris minuscul ce sunt aceste COU:
“COU (Carbon Offset Unit): a service unit, issued by Carbon Solutions Global Ltd., A COU is NOT a carbon credit. By purchasing COUs (in packages or through refilling positions), you do not become the owner of any carbon credits..."

tradus :

COU (carbon offset unit): o unitate interna emisa de Carbon Solutions Global Ltd , un COU nu este un carbon credit. Cumparand cupoane COU printr-un pachet de investitie NU DEVII DETINATOR DE CARBON CREDITE! (aceste unitati putand fi emise la discretia firmei, ei putand emite miliarde de unitati pentru ca unitatile nu valoreaza nimic, ele sunt DOAR virtuale).

Asadar ce primim cand investim banii nostri?
NIMIC! Niste cupoane COU care nu au nici o valoare pe nici o piata de tranzactionare, nu le poti vinde daca compania maine dispare, nu le poti tranzactiona pe bursa… adica NIMIC !!!!
CONCLUZIA:  Aceasta afacere BBLUE este un JOC PIRAMIDAL, banii se castiga doar atunci cand alti oameni depun banii in aceasta afacere si sunt platite comisioane membrilor doar daca racoleaza alte persoane.

Racoland oameni noi, banii depusi de ei se duc la cei intrati mai devreme in afacere. Toate jocurile piramidale au acelasi sfarsit… cand nu se mai racoleaza noi membri schema se prabuseste !!!!


Pentru a demasca aceasta ESCROCHERIE am creat un blog  pe care vom posta toate informatiile noi.

Tot aici puteti posta daca aveti informatii care sa ajute persoanele pacalite sa isi recupereze banii. Mai mult decat atat, putem ajuta si alti oameni prin prevenire, facand acest blog cat mai cunoscut, deoarece activitatea acestei escrocherii este inca la inceput si inca se mai poate face ceva sa nu fiti pagubiti!!!!!

53 comments:

Mihaela Oancea said...

Deja stiam informatiile astea , de acum o luna , credeti ca ne mai pot prostii inca o data dupa ce ne-au prostit cu BOTANOO ?
cand mi s-a spus despre aceasta afacere , am verificat firma imediat si am vazut ca este intr-o cutie postala ....
Ce-a mai mare problema nu este ca ne pierdem noi banii intr-o astfel de afacere , problema ce-a mai mare este ca ne aducem pritenii , rudele si dupa ce aceste firme dispar... ei ne cer socoteala noua !

Cristina said...

Asa este doamna Oancea , aveti dreptate . Imi este rusine sa ma mai intalnesc cu prietenii mei , toti ma intreaba ce se intampla cu banii lor , cum isi pot trecupera banii . Ma suna incontinu sa ma intrebe de bani .

Anonymous said...

Buna ziua , sunt din Bucuresti . Am depus banii in aceasta afacere in luna August , nici pana in ziua de astazi nu am primit banii , discutand cu mai multe persoane care au intrat in aceasta afacere mi-au spus ca nu se misca nimic si ca si ei doresc sa se retraga , am trimis un e-mail companiei ca vreau sa ma retrag si nu am primit nici un raspuns , ce pot face ?

Sapera Cristian said...

Pe pagina lor apar niste conditii dubioase de garantie si de returnare a investitiei , tinand cont cum functioneaza aceste scheme in general 50 % din bani se duc in sistemul piramidal ( comisioane celor care racoleaza alte persoane ) deci si daca ar dori sa returneze (DE FATADA ) o parte din bani celor ce doresc sa aplice la conditiile de returnare a banilor NU AR AJUNGE PENTRU TOTI DEPONENTII ! .

Anonymous said...

Ce vina avem noi cei care am promovat aceasta afacere crezand ca este o afacere buna ? Eu chiar nu am avut de unde sa stiu toate mizeriile astea pentru ca nu stiu limba engleza . Stie cineva in ce conditii se pot retrage banii ?

o persoana care nu va mai lua parte la aceasta escrocherie si la aceasta bataie de joc ! said...

atitudinea de escroci se vede si prin modul in care firma este condusa , CUM este posibil sa se fure munca oamenilor ? Cum este posibil sa se mute intregi structuri ( munca oamenilor ) si sa se pozitioneze sub oameni pupincuristi = PUSKAS SANDOR ? Ce a facut acest individ pentru companie ca toata eschipa din romania sa fie mutata sub el ?
NU exista precedent in industria MLM sa se intample asa ceva !
Sunteti niste gunoaie , oameni imorali !

Anonymous said...

Buna ziua

Imi cer scuze ca nu imi dau numele , dar scriu sub anonimat pentru a nu-mi inchide compania pozitia.
Asa este , toata structura s-a modificat , mie mi s-a schimbat sponsorul si nici macar nu am fost anuntata , din cate am citit eu la ei pe website scrie ca trebuie sa fii de acord cu schimbarea de sponsor , sa semnezi o hartie . Eu nu am fost anuntata si nu am semnat nimic. Asa este sunt niste indivizi IMORALI .
iar despre faptul ca Puskas Sandor a fost pus in fruntea retelei din Romania , cum este posibil ca cineva care nu a facut nimic in aceasta afacere sa profite de munca noastra , a celor care am construit aceasta afacere cu multa munca ?

Am fost foarte suparata , insa dupa ce am citit acest blog , si am verificat informatiile mi-am dat seama ca totul este o escrocherie si nu ii intereseaza persoane serioase , ci doar persoane fara coloana vertebrala , pe care nu ii intereseaza decat propriul buzunar si nu pun intrebari . !

Anonymous said...

oare de ce nu apare RIA KAMRAS pe pagina CARBONSOLUTIONS.CC ? la echipa noastra ?

STROE DANIEL said...

Nimeni nu vorbeste de patronul companiei CARBON SOLUTIONS GLOBAL ! .
Proprietarul afacerii un investitor din china ?
ce minciuni sunt astea ? chinezul ala are 20 si ceva de ani.. si mai mult de atat .. este ungur , vorbeste ungureste.
Spun ca sunt mari si tari in Londra, si in realitate au sediul intr-o casuta postala .
Cate minciuni ne-au mai spus si nu sim ?
Stam si dam vina,ba pe unul, ba pe altul, ba pe nu stiu cine a scris acest blog, ce dracu nu vedeti ca in realitate noi suntem bataia de joc al acestor oameni ? nu vedeti ca se joaca cu banii nostri ? ce dracu asteptam ?

Anonymous said...

Am primit comunicatul (MLM-ist) oficial al companiei in legatura cu aceste informatii scrise pe acest blog si am ramas fara cuvinte.
CARBON SOLUTIONS :
"Cu excepția prezentei declarații, nu intenționăm sa reacționăm la textul de mai sus deoarece toți cei care ne împărtășesc idealurile si pasiunea, precum si toți cei care înțeleg modelul nostru de business, sunt pe deplin conștienți ca toate aceste acuzații sunt complet lipsite de temei."

Ce treaba au idealurile si pasiunea noastra a membrilor cu minciunile companiei ?
Nu mai bine ne dovediti ca nu sunt adevarate aceste afirmatii prin dovezi ?
Ne aratati sediul din Londra si echipa de acolo, ne aratai sediul si echipa din Slovacia la fel cu India, Bangladesh, Turcia .. si ce tari mai sunt enumerate in prezentarile dumneavoastra. ( puteti chiar organiza excursii la Londra,sau la celelalte sedii ale companiei pentru membrii doritori pentru a le sporii increderea in companie )
Este simplu, asa dovediti ca totul este o minciuna fabricata de ( una sau mai multe persoane ) mincinoase cu scopul de a denigra compania .

GETA IVANOV said...

Alti HOTI ! se pare ca sunt aceleasi personaje din afacerea BOTANOO, chiar nu va invatati minte ?
Cum puteti sa va uitati in ochii prietenilor si sa le spuneti astfel de minciuni ?

Anonymous said...

Planul de marketing si recomensare unde este ? de ce nu apare pe pagina companiei nici in ziua de astazi ?
In toate textele compania ne trimit catre planul de Marketing si recompensare .
De atatea luni nu au publicat planul acesta, de ce oare, au ceva de ascuns ?

György said...

Here in Hungary nomeboady join anymore !
we now is a scam !
They kick alot of people from the busines.
Hos is possible to kick Havasy Viktor ? he do alot of things for this company, but for shure he discover alot of things and he start to put question...result = kick

Anonymous said...

everyboady needs to go to Police !

Police should be thankful for it
They know Ria's Kamras name
Police has a full list
With botanoo members

This need to be the last scam for Ria Kamras !

Gyula Molnar said...

Hát szia Ria ! El olvastam amit küldtél nem sok mindent értek belőlle ,hogy ez most igazából kinek is akar szólni vagy mit is akartál ezzel az e-maillel kőzőlni. ?? Gondolom valaki elégedetlen ? Viszont nekem sem ez volt az első fel állás !! Mert a Laci teljessen másképp mondott mindent sőtt még mai napig meg vannak az eredeti kifizetési táblázatok amiket én szét osztottam már mindenkinek . Amiben majd meg mutatom világossan kitünik ,hogy 1 ciklus 1-6 honapig tart 2 ciklus 7-12 hónapig az az 1800 csomagnál max egy éven belül 93% haszon profit jelentkezik ..Mikor fent voltam kőzőlték hát egy év egy ciklus én mondtam én nem csinálok hülyét magamból anyiért biztos ,hogy nem fog mükődni a dolog . Az volt a válasz ,hogy miért nem jo valakinek 40-50 % egy évre ?? Hát kurvára nem jo főleg ha teljessen másképp volt beharangozva ...Már kezdem magam én hülyének érezni mert hatalmassat változott az eredeti megbeszéltekhez viszonyitva a jelenlegi fel állás és teljessen igazam van !!! Pár honap mulva már nem lesz csak 20% ááá ez igy nagyon felejtős az egész . Nekem lenne most jopár befektetőm ,de viszont én azoknak az eredeti befektetési csomagok és hozamairol adtam táblázatot az az 25000 eu 111.8 % egy évben maximalizálva igy ebben a formában érdekli őket a másikat nem is emlitettem mert 30-40 embernek adtam belőlle és ha varjálok ebből elég csak egy ember ,hogy kitegye a Facebookra és tőbbet biztos 1 ember nem tesz be . Ilyeneket véleményem szerint nem szabad csinálni. Egyenlőre várakozoban vagyok . Laci mondta felhiv megbeszéljük azóta is hiv . Pedig ha jol tudom minden infot táblázatot kaptam nem én szerkeztettem én meg mások hülyeségei kapzsiságai miatt nem vagyok hajlandó hülyét csinálni magamból ..Már rájőttem nagyon észnél kell lenni mert sokat bukhat az ember a bineális bonuszokon a heti kifizetés maximalizálva van tehát ha most 2vagy négy 25000 eu csomagot betennék nagyon rosszul járnák sokat vesztenék rajta. Mert nem szabad csak hetente és maximum 2x10000 csomagot mert azuttán meg kapja az ember ami jár. Amúgy más bajom nincs kicsit elkeseritett ez a dolog meg ez a hozzá állás ,de sok olyan emberrel beszéltem azóta akik beszállnak..Na és ráadásul hallanád Ria milyen dumával vettem rá őket még te is beszállnál ujra biztos .. Én sok embernél már 5 évvel előrébb jártam . Nem kaptam infot pl Iván Gabit sikerült e felhivni vagy én személyessen megkeresem erre sem volt a Laci válaszolni szóval én már nem is keresem mert nállam ez a flegma nagyképü hozzá állás nem jőn be. Én nem igy álltam a dolgokhoz . Én amit igértem meg csinálom már a Laci miatt is miattam nem fog beégni biztos .. Egyenlőre gyüjtőm az embereket aztán majd beregisztrálgatom őket . Viszont ezek az emberek az eredeti csomag táblázattal rendelkeznek ezek uttán fognak befektetni . Majd meg magyarázza nekik a Laci vagy aki kitalálta egy év mulva ,hogy miért csak a felét kapják mint amit igértek nekik és ne felejtsük el mindegyiknek fénymásoltam táblázatot ami nálluk is van !!! Azért akkor már érted Ria ,hogy miről beszélek és mi bánt . Más semmi bajom nincs csak ez anyira letőrte a lelkesedésem hogy nagyon. Sőtt már sokkal messzebb jutottam evvel az egésszel mint ahogy gondoltam . Jobban indult itt mint vártam ,de elég egy embernél aztmondani hát egy évben csak az igértek felét kapod aztán itt tőbbett nincs az a profi hálozatépitő aki esetleg egy szerződést egy üzletet betudna vinni meg napok alatt a netten hire menne országossan lebőgnénk. Azért nem adok a régieknek a kezébe uj táblázatot ami szerintem érthető is . Kb enyi jelenleg . Majd talán ez a Lady Boy Laci is bejelentkezik valamikor addig meg csinálom a dolgom a régi felállás szerint. Remélem Ria nem bántottalak meg ,de gondolom megértesz és szerintem tudod te is ,hogy igazam van , Én már feldolgoztam magamban a dolgokat ,de remélem nem ugy fognak változni a dolgok mint az időjárás !!! Őrültem Ria remélem mielőbb meg ismerhetlek majd téged is . Üdv Gyula

Serban Buduleci said...

Am fost la prezentare, nu am fost convins, nimeni in lumea asta nu are un randament de 50% , am verificat presa internationala si apare ca un scam. Imi pare rau pentru cei pacaliti exista macar posibilitatea de a fi demascati si deferiti justitiei.

Cu Stima,
Serban Buduleci

Adrian Ispir said...


Va pot confirma informatiile de pe acest blog, am un var care locuieste la Londra si a verificat.
Firma din Londra este intr-o casuta postala.
Bine ca am avut cum sa verific si nu am intrat.

Anonymous said...

Am trimis email catre firma ca doresc sa-mi retrag banii si nu-mi raspnde nimeni de 3 zile. Daca a reusit cineva sa-si retraga banii va rog frumos sa-mi dati si mie indicatii.
Va multumesc.

Anonymous said...

Escrocheria este " GARANTIA BBLUE ", cand doresti sa iti retragi banii in loc de 1800 euro ti se spune ca primesti inapoi 800 euro ( conform conditiilor de garantie postae pe pagina bblue )

Anonymous said...

La vremuri de Criza cand banii sunt putini apar tot felul de escroci care vor sa stoarca banii si de la cel mai sarac. Initial iti spune ca e o coada de asteptare ca sa-ti vanda firma certificatele pe care le-ai cumparat, apoi iti trimit un e-mail ca de fapt firma nu se ocupa cu vanzarea de certificate ci cu "servicii" in domeniul certificatelor de CO2. Just another bbust!

Anonymous said...

Just another BBust!

Gábor said...

Ria a főnök ott.

Anonymous said...

O fost la noi la Iasi sa ne prezinte aceasta " MARE OPORTUNITATE " , mare pentri ei poate , am o prietene care este in afacerea asta din august si nu a reusit nici acum sa isi scoata banii .

Maria Spanu said...

Cum se face ca toate schemele piramidale pleaca din Ungaria ?
Am intrat in afacerea Botanoo, dupa 1 an a cazut mi-am pierdut banii pe acolo eu si inca 2 prieteni, dupa mi-a fost prezentata afacerea Zeekrewards, dupa 1 an si ceva a fost inchisa de autoritati, noroc ca in afacerea asta BBLUE nu am mai intrat, tinand cont ca mi-a fost prezentata de aceiasi persoana .
Sa va fie rusine !

Sebastian Dragos said...

In prezentarea dvs. plecati de la premisa ca aceste Certificate de Carbon , au o valoare prestabilita de cel putin 7,5 euro (per 1 tCO2), inducand in eroare viitorii investitori cu privire la valoarea bunurilor tranzactionate, conturand si acreditand ideea ca aceste Certificate de Carbon sunt in fapt certificate supuse reglementarilor Protocolului de la Kyoto.
In realitate , in cele mai bune cazuri aceste VERs au cel mult o valoare de sub 0.5 euro

O inselatorie !

Anton Efimie said...

Tot ce scrie aici este adevarat .
Daca nu credeti verificati cu proprii ochi .
Eu asta am am facut!
Sa vedem sediul CARBON SOLUTIONS, ese simplu
intram pe https://www.google.ro/maps si scrie acolo adresa CARBON SOLUTIONS adica ( London Dalton House 60 Windsor Avenue ) si VOILA !

In general cand cineva da informatii ele trebuiesc verificate si dupa trasa concluzia.

Mariana Ionescu said...

Cum ne putem lua banii inapoi ? eu am tot scris mesaje catre firma si nu am primit nici un raspuns

Anonymous said...

O luna m-a batut cineva la cap sa intru in afacerea asta, acum ii pare rau si lui .
Oameni buni bagati-va mintile in cap, cat de prosti trebuie sa fim sa credem ca o firma si-ar impartii profitul cu noi ?
Dupa ce am citit informatiile de aici , si le-am verificat mi-am dat seama de ce spun ca impart profitul cu noi :))
Intr-o schema piramidala profitul se imparte... problema este ca se imparte doar intre cei din varf .

Elena said...

Am trimis email catre bblue acum 1 saptamana, nici pana in ziua de azi nu s-au sinchisit sa raspunda, deja incep sa imi fac griji foarte mari.
A reusit cineva sa isi recumpereze banii ?

ANDREI DIACONESCU said...

Din pacate asistam la o noua escrocherie, trebuia sa ma invat minte cu Botanoo .
Am un nepot care munceste in Londra si mi-a confirmat ca firma este intr-o casuta postala.
Norocul meu este ca am fost sceptic de la inceput si nu am pus decat 300 de euro .
Am ales sa scriu pe acest blog pentru a nu se pacali si alte persoane.

Anonymous said...

se pare ca modelul folosit de in escrocheria BBLUE nu este unicat este o copie .

http://blogs.mirror.co.uk/investigations/2012/08/carbon-credit-scam-claims-a-79.html

Anonymous said...

Doamna Ioana Prunes ne spune sa bagam banii in aceasta afacere de viitor, ne spune cum ea a castigat mii de euro, insa eu am o singura intrebare ... de ce miile alea de euro pe care le-a castigat nu le-a reinvestit in bblue ?
Cum se face ca are un pachet minim dar ne sfatuieste pe noi sa investim sume mari ?

Anonymous said...

Oameni buni, incepeti prin a face reclamatie catre autoritatile abilitate si prin a va cere asa zisele drepturi banesti de la "super" compania Carbon Solutions. Cu cat o sa fie mai multe cereri de genul o sa vedeti cam cat de repede or sa dispara de pe piata. Imi pare rau ca unele persoane, desi citesc acest blog, nu verifica informatiile pentru a se convinge si continua sa asculte "sfaturile" acestor escroci. Referitor la ultimul comentariu, ia-o pe doamna in cauza de urechi si du-o la serviciul de investigare a fraudelor, sa dea acolo niste raspunsuri profesionale asa cum le da la prezentari. Multa bafta (unii chiar au nevoie)

CECILIA NICOLESCU said...

Cum imi pot recupera banii din aceasta inselatorie ?
Au zis prima oara ca au contracte in china, acum ca salveaza natura cu miscarea lor Zeroco2, defapt totul este paravanul unui joc piramidal une sute de oameni plang dupa banii lor.
Le voi face plangere penala.

Anonymous said...

Nu cred ca o sa mai recuperati nimic. Duce-ti-va la politie/politia economica/fisc, etc si faceti plangere/reclamatii, poate asa veti putea recupera ceva, dar ma indoiesc.

Maria said...

miscarea asta ZEROCO2 este o mare gaselnita , ce ne intereseaza pe noi vrajeala asta daca ei nu ne dau banii pe certificate ! ? am investit banii ne-au spus ca in Februarie toata lista FIFO se va vinde.. iar acum ne tot amana , ca luna viitoare , ca cealalta luna etc.
Niste escroci.

Simion Corina said...

firma CARBON SOLUTIONS GLOBAL niste ESCROCI ! ne-au mintit cu absolut toate lucrurile,au lansat un concurs cum ca se pleaca in BALI,nu s-a mai plecat.... din x motive , nu se mai pleaca in Bali ..se pleaca in CHINA.... nu s-a mai plecat nici acolo.... niste HOTI ordinari care cred ca se pot juca cu oamenii asa cum vor ei .
Din luna FEBRUARIE ni s-a spus ca toata lista FIFO va fi vanduta... am ajuns in luna MAI si nici o miscare !

Saptamana asta le voi face PLANGERE PENALA !

Anonymous said...

Pentru cei care inca nu si-au dat seama dl Saiu era singura persoana care lupta pentru a proteja echipa din Romania, dar.... asa este romanul... pana nu il sapa pe cel de langa el, nu se simte bine.
Credeti ca acestei doamne.. Ria sau lui Peter le pasa de noi ? ne-au promis marea cu sarea...... ce i-a durat gura sa promita ?

Anonymous said...

Va spun eu unde este afacerea, acum 2 zile mi-am retras banii din schema asta piramidala, ce fac baietii defapt .. ne pacalesc pe noi promitandu-ne profituri uriase... iar in momentul in care ne-am dat seama ca am fost pacaliti incercam sa ne retragem ... numai ca in conditiile de retragere scrie foarte clar ca COU`urile pe care le primim se invechesc ! ( va dati seama se invechesc unitatile COU ), asadar primim inapoi doar 50 % din banii investiti, adica ei fac un profit de 50 % ..... eu din 3000 euro am primit inapoi 1500 euro! niste HOTI ! niste SARLATANI !

MIhaela Oancea said...

Deja stiam informatiile astea , de acum o luna , credeti ca ne mai pot prostii inca o data dupa ce ne-au prostit cu BOTANOO ?
cand mi s-a spus despre aceasta afacere , am verificat firma imediat si am vazut ca este intr-o cutie postala ....
Ce-a mai mare problema nu este ca ne pierdem noi banii intr-o astfel de afacere , problema ce-a mai mare este ca ne aducem pritenii , rudele si dupa ce aceste firme dispar... ei ne cer socoteala noua !

Sebastian Dragos said...

Astazi suntem in data de 26 IULIE , Nenorocitii astia de chinezo-unguri, ne tot mint ca vom face bani gramada investind in porcaria asta de afacerea BBLUE , s-a dovedit ca firma CARBON SOLUTIONS GLOBAL este o escorcherie !
Ne tot spun ca aceste cupoate COU pe care le-am cumparat cu bani grei se vor vinde !
CAND ???? in luna Februarie ne-au spus ca la sfarsitul lunii FEBRUARIE se vand !??? ce s-a intamplat? NIMIC
Apoi au spus ca in luna MARTIE se vor vinde, a trecut si MARTIE si APRILIE si MAI si IUNIE si IULIE !!!!!!
ALOOOOO haideti sa facem ceva cu nenorocitii astia !!

Tudor Mircea said...

Din cate imi aduc eu aminte... si CUPOANELE de la Botanoo s-au vandut....si ne-au aratat cum se vindeau cupoanele altora... pana cand a inteles lumea ca daca nu mai intra alte persoane.. schema se prabuseste si nu au mai bagat bani.
Dar totusi.. macar aia de la Botanoo aveau certificate achizitionate.. astia....

un ROMAN said...

Iarasi si-au trimis ungurii loiali la imbarligat de romani ?

Sebastian Barbatosu said...

Pana unde poate duce lacomia unor oameni ?
Sa profitati de nevoile naturii si de oamenii care intradevar constientizeaza problemele ecologice !
NE-ati promis ca investim banii in proiecte si ca primiim certificate pe numele nostru, si ce am primit ? NIMIC !
niste miniciuni !
Am fost la avocat si mi-au spus ca in conditiile pe care dvs le impuneti atunci cand investim in CARBON SOLUTIONS scrie foarte clar ca trebuie sa va dam in judecata la Londra…
Cine are puterea sa se duca pana acolo ?
O sa va reclam la toate forumurile existente !
Credeti ça daca ne aruncati PRAF IN OCHI cu colaborari cu asociatii de renume ca MAI MULT VERDE … o sa credem inselatoria voastra ?
Rusine persoanelor de la ASOCIATIA MAI MULT VERDE ca nu au verificat cu ce firma isi asociaza numele !!!!

Angela Manolachee said...

Eu am niste prieteni in Ungaria care mi-au confirmat ca afacerea bblue - nascocita de CARBON SOLUTIONS GLOBAL este doar o schema piramidala.. unde trebuie sa aduci alti oameni si ei sa investeasca si de acolo primesti bani !
Si mai mult de atat… inainte de afacerea asta toata conducerea a fost intr-o alta firma care se numea BOTANOO si firma aia au falmientat-o dupa ce au strans vro 30 milioane de euro.
Asa cum a scris si domnul de mai sus .. nu imi pot da seama cum ASOCIATIA MAI MULT VERDE , o asociatie care a facut ceva pentru mediul incojurator se pot asocia cu niste SARLATANI CA CARBON SOLUTIONS GLOBAL ?
Astia de la CARBON SOLUTIONS au doar ca paravan …. ocrotirea mediului .
Rusine ! rusine ! rusine !

Mircea Panchici said...

Astia de la CARBON SOLUTIONS GLOBAL sunt escroci pe toate planurile !!! Am vrut sa cumpar pomii minune de la ei .... Au vrut sa imi vand pomii la 11 euro iar pe piata pomii asta sunt 5 euro ! Pentru cei care sunt interesati acesti pomi se numesc PAULOWNIA . Niste BOZGORI nenorociti !!!

Tatiana said...

Am fost pacalita de o prietena sa investesc banii in aceasta afacere ! Am investit 1800 euro, eu mi-a aratat un email trimis de firma prin care garanteaza ca in termen de 6 luni voi primii 3000 euro !
Binenteles ca este o inselatorie, au trecut aproape 2 ani si nici gand sa mai vad banii inapoi !
Prietena mea a primit comisioane de la firma iar eu am ramas INSELATA !
Aceasta afacerea este o INSELATORIE !
Ei promoveaza ca fiind o firma ce are grija de mediul inconjurator, vorbesc de incalzirea globala.. dar ei nu se ocupa decat cu COLECTAREA BANILOR !! Din ce am citit aici si pe alte bloguri sunt foarte multe persoane inselate !

Marian said...

Acum, au schimbat tot planul de marketing ... s-a terminat cu certificatele.. acum dai 30 euro.. si primesti bunastare si voie buna !
aaaa si putin aer curat la sticluta...
Chiar atat de prosti ne considera ungurii astia ?

bblue - end story!

Irina Pahomi said...

Oameni buni, am ajuns la limita rabdarii !!!
Este a 2-a oara cand bozgorii astia nenorociti ne iau banii si noi stam cu mainile in san, haideti la primul eveniment pe care il organizeaza prin Romania sa mergem si sa murim cu ei de gat ! EI ori NOI !
Chiar asa am ajuns sa nu reusim sa ne strangem un numar de oameni, chiar toti barbatii nostrii sunt lasi si se lasa calcati in picioare de aceasta ria karas si de copilul ala Piter gasparr.
Haideti sa luam atitudine !
Sponsora mea,doamna Siomna din Brasov are numarul meu de telefon. Haideti sa ne unim si sa facem ceva !

Sebastian Simion said...

Cineva a venit zilele trecute sa-mi prezinte aceasta afacerea ABRACADABRA :)
MI-a povestit de certificatele de carbon voluntare.. am sunat un prieten din Londa si mi-a spus ca este o mare scamatorie,
Dupa a incercat sa-mi spuna de acei pomi minune OXYTREE pe care doar firma CARBON SOLUTION ii vinde... a fost surprins sa afle ca defapt pomii se numesc PAULOWNIA si ca ungurii astia nu au inventat roata :)) mai mult de atat.. pomii astia costa 2-3 euro.bucata ... pe cand hotii astia ii vand la 11 euro :))

Mai pe scurt BBLUE , CSG , Carbon solutions sau cum draq ii mai spun multi = CARITAS.

Ioana said...

Mare dreptate aveti , eu am platit 1800 euro acum aproape 2 ani... si incerc sa ii recuperez prin avocati !
O prietena mi-a povestit de afacerea asta.. si mi-a spus sa investesc 1800 euro.. si ca in 6 luni voi primii 3000 euro... ( a crezut deoarece am vazut un document de la companie in care spuneau foarte clar ca ne dau profitul in 6 luni ) dupa 6 luni .. au spus ca 1 an .. am asteptat si 1 an... acum au trecut deja 2 ani si nu am vazut nici un ban.
II BLESTEM pe nenorocitii astia care mi-au luat banii, sa nu aibe parte de ei... sa isi cumpere coroane de flori pentru copii lor de ei !

Anonymous said...

Pentru cei care nu stiu BBLUE=BOTANOO
Botanoo o afacere identica cu aceiasi actori !
Dupa ce au strans banii de la oameni .. au spus ca in realitate oamenii au sustinut proiecte verzi. si nu s-au promis profituri.etc

CARBON SOLUTIONS GLOBAL = SCHEMA PIRAMIDALA = CARITAS
BBLUE = SCAM = ESCROCHERIE = CARITAS
BOTANOO= SCAM


Pitbulitza said...

Carbon Solutions este o firma paravan pentru afacerea Bblue, fosta Botanoo, nu se produce nimic acolo iar angajatii vin si pleaca, dupa ce freaca menta pe banii prostilor. Am scris aici:
http://pitbulitza.blogspot.ro/2014/07/aventuri-profesionale-intr-o-piramida.html